Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeВеднага след смъртта му

...
Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeВеднага след смъртта му
Коментари Харесай

След разследване прокурор обяви какво е причинило смъртта на Марадона

Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tube

Веднага след гибелта му стартира следствие. Сега оповестиха резултатите от него.

За Диего Марадона не са били полагани нужните грижи и като цяло лекарите са показали сериозна немарливост,  предава 
Това е заключението на прокурора, който проверява аргументите за гибелта на легендата на международния футбол.  Аржентинецът издъхна на 25 ноември от сърдечен арест. Дни по-рано той беше претърпял интервенция на мозъка, а по-късно се възстановяваше в къща край Буенос Айрес.

На мушката на проверяващите е персоналният доктор на Диего - Леополдо Луке.  Прокуратурата го упреква, че не си е изпълнявал съзнателно отговорностите.

“Никой не се е грижел за пациента.  Той не е бил следен постоянно, каквото е изисквало неговото положение. Марадона не е взимал нужните за сърдечното му заболяване медикаменти.

Без подозрение негов лекуващ лекар е бил Леополдо Луке. Той е трябвало да координира грижите, само че всичко е било изцяло неорганизирано.  А в това време пациентът сляпо му се е доверявал ”, написа в мнението на прокурора от регион Сан Исидро.

След гибелта самият Луке съобщи,  че Марадона не е слушал никого и до последно е смесвал алкохол с медикаменти . Медицинските сестри пък свидетелстват, че някогашният футболист се карал с доктора, като даже един път го изгонил от къщата.  

“Да, Марадона е бил сложен пациент,  само че е заслужавал да получава нужните грижи даже срещу волята си ”,  допълва прокурорът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР